Končně jsem našel chvilku času abych sem hodil nabítdku samolepek

šlo by o stejný typ samolepek jako byl + nějaké jiné ktere už nejsou znakem klubu

Cena: malá nálepka 28x1cm CRXKLUB+nick 30kč +pošta
velká nálepka 28x7cm obrys céra + crxklub.cz 35kč+pošta
barva nálepek je libovolná

objednávka by trvala vždy buť min 10 nálepek nebo jeden měsíc .
pak je možné nechat udělat i jiné nálepky viz foto

To by bylo k nálepkám .
By Wláďa >>>>. Dal jsem si trošku práce a s výpomocí pár lidí jsem udělal novou klubovou samolepku. Doufám že se bude líbit.
Řezaná samolepka má na délku 15cm.
Jsou buď normálně nebo i zrcadlově obrácené, aby se daly nalepit na sklo zevnitř.
Je jenom v bíle barvě, protože v ostatních variantách to vypadá divně. (Časem možná ještě bude stříbrná varianta)
Cena jedné samolepky bude stávajících 35kč pošta zdarma.
Objednávky budu vyřizovat 1x měsíčně.
Takže kdo chcete, neváhejte mi napsat zde na fóru (nick. Wláďa), nebo klidně i na FB (http://www.facebook.com/wpetrik" onclick="window.open(this.href);return false;) a nezapomeňte rovnou připsat adresu, já si vás napíšu a až to budu odesílat, postupně každýmu pošlu číslo účtu a popř. i další informace.
Přehled členů, kteří již samolepku vlastní: viewtopic.php?f=5&t=386&p=3165#p3165
Klubové kartičky:
Pak bych měl možnost dělat klubové kartičky podobné co jsou na HC když se zaplatí členství

ty jsou teprv ve vývoji . až bude chvilka tak udělám nějakou ukázkovou kde by bylo klasicky
CRXKLUB.cz + Nick majitele a foto jeho céra

Klubové SPZ podložky:
Pak tady byl dotaz na klubové podložky což oto nebyl by to problém dělat kvalitní kde je nátisk přímo na rámečku . ale to záleží na vás jak by jste se rozhodli
mužou bejt kvalitní s nátiskem ale budou všechny stejné jen CRXklub.cz
a nebo nápis nebude nátisklej a bude klasicky nalepenej na rámečku ale zase tam bude +NICK
Trička:
a ještě dodám že je možnost na klubová trička . nechal jsem už taky jedno udělat ale ještě neni hotové tak pak sem taky hodim

Vůně do auta:
Pokud máte rádi vůně do auta či domů, jste na správné "adrese". Rádi bychom Vám představili vůně světově známé americké firmy California Scents.
Proč právě vůně California Scents?
- velice rozmanitý výběr vůní
- voní velice dlouho, až dva měsíce
- intenzitu vůně si nastavíte sami a to praktickým regulátorem, který je dodán se
zbožím
- celý produkt je přírodní (ekologicky i biologicky odbouratelný)
- bezpečné pro Vaše plasty, díky třem proužkům lnu, který je napuštěn parfémem,
proto nedochází k úniku tekutiny.
Pro členy klubu nabízíme 10% slevu na veškerý nákup na http://www.vunecalifornia.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pro navedení slevy uveďte v souhrnu do kolonky slevový poukaz heslo „ crxrodina “
Informace na v této nabídce jsou pouze pro uživatele webu crxklub.cz. Prosíme, nepředávejte je nikomu dalšímu.
RockyHondicka