ED9 Heki: Rýžová raketa
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Jo já se dívám aj na hc aj tady ale teď jsem karanteňák tak buřím víc na xboxu než abych to sledoval 

Já jsem během kovídku stihl vyklidit a vymalovat celý sklep, ve kterém teď mám dílnu a sklady 

Sice vubec nestiham, ale třmeny už mam v laku.
brzdy už jsou tam. stejně tak traction bar a hardrace ramena.
i nádrž je už na místě ale to jsem už nefotil.
i nádrž je už na místě ale to jsem už nefotil.
Tak jsem to doskládal. Ještě geometrii a může se jít testovat.
Jakou geometrii mám natavit? Pročet jsem i HC a docela se tam názory liší. Mám tlumiče Kayaba excelG a péra Eibach -30mm. Sbíhavost bych dal předek do nuly a zadek jsem koukal, že vesměs se dává sbíhavost 2 mm. Co odklony? Jeden supeň do negativu vpředu a stupeň a půl dozadu?
Máte nějaké postřehy?
Jakou geometrii mám natavit? Pročet jsem i HC a docela se tam názory liší. Mám tlumiče Kayaba excelG a péra Eibach -30mm. Sbíhavost bych dal předek do nuly a zadek jsem koukal, že vesměs se dává sbíhavost 2 mm. Co odklony? Jeden supeň do negativu vpředu a stupeň a půl dozadu?
Máte nějaké postřehy?
S nastavením neporadím, ale máš to pěkné 

Tak už to šlape. Konečně to brzdí a přestalo to plavat.
Geo jsme dali předek i zadek do sbíhavosti. Předek mírně a zadek víc. Odklony vzadu stupeň a půl do negativu a vpředu stupeň a kousek. Ty předky se teda nastavujou dost blbě, protože je třeba to zvednout, aby bylo kolo vyvěšené a dostal ses na ty šroubky a pak to postavíš na zem a změříš, cos tam vlastně nastavil. Geometrii jsme nastavovali dvě hodiny (v servisu na laseru)...
Ještě řeším, že brzdy pískají (buď si to ještě sedne nebo si koupím špunty do uší) a taky mi ve vyšších rychlostech kmitá volant. Vyvážení předních kol tomu pomohlo jen částečně. To ale asi nechám až po sezoně.
Včera jsem ještě nahodil závodní sedačku a čtyřboďáky. Naštěstí to šlo naroubovat na sériové pojezdy. Na daily ježdění už to moc není
Geo jsme dali předek i zadek do sbíhavosti. Předek mírně a zadek víc. Odklony vzadu stupeň a půl do negativu a vpředu stupeň a kousek. Ty předky se teda nastavujou dost blbě, protože je třeba to zvednout, aby bylo kolo vyvěšené a dostal ses na ty šroubky a pak to postavíš na zem a změříš, cos tam vlastně nastavil. Geometrii jsme nastavovali dvě hodiny (v servisu na laseru)...
Ještě řeším, že brzdy pískají (buď si to ještě sedne nebo si koupím špunty do uší) a taky mi ve vyšších rychlostech kmitá volant. Vyvážení předních kol tomu pomohlo jen částečně. To ale asi nechám až po sezoně.
Včera jsem ještě nahodil závodní sedačku a čtyřboďáky. Naštěstí to šlo naroubovat na sériové pojezdy. Na daily ježdění už to moc není

Mrkni na poloosu, jestli ti tam necestuje takovy ten gumový kroužek, jednou jsem o tom četl.
JJ dík podívám se. Ještě by to prý mohly být homokineťáky, ložiska nebo i prostě ty nastavené hodnoty geometrie. Otázka je, jestli to auto vůbec má být klidné třeba při 160ti - přecejenom to není dvoutunové audi...
Samozřejmě příčin může být hodně.
Nad 150 vždycky sevřu půlky a snažím se to držet na silnici

Nad 150 vždycky sevřu půlky a snažím se to držet na silnici

...ještě jsem teda zjistil, že s těma pásama nedošáhnu na větrák, rádio ani ovládání šíbru, ale co už - i to je motorsport 

Heki píše:Source of the post ...ještě jsem teda zjistil, že s těma pásama nedošáhnu na větrák, rádio ani ovládání šíbru, ale co už - i to je motorsport
Tak se hlavně nepoutej když máš dveře dokořán

Momentka z Mýta
Nic netrvá věčně. Ani pneumatiky.
Tak na letošek jsem se regnul na dva trackdaye:
Mýto 16/4/2022 dopoledne
Hradec Králové 10/9/2022 dopoledne
nechcete se někdo přidat?
Mýto 16/4/2022 dopoledne
Hradec Králové 10/9/2022 dopoledne
nechcete se někdo přidat?
Já bych chtěl koncem Března do Mostu, loni jsem nebyl ani jednou. Vyřešil jsi to kmitání volantu?
Most mám daleko, ikdyž mě to láká...
No zatím jsem to neřešil. Ještě na to do té doby ale kouknu.
No zatím jsem to neřešil. Ještě na to do té doby ale kouknu.
Meeetooo
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Se mi to zdá, nebo jsi to fakt konečně umyl? 

Trochu jsem to opucoval, ale upřímně - moc jsem tomu nedal
Navíc po cestě pršelo, s čímž jsem počítal, tak jsem věděl, že nemá cenu se s tím nějak párat.
Krom toho - já nejsem žádný leštič

Navíc po cestě pršelo, s čímž jsem počítal, tak jsem věděl, že nemá cenu se s tím nějak párat.
Krom toho - já nejsem žádný leštič