ED9 Heki: Rýžová raketa
Moderátor: Minor
Aktuální foto ať to tady trochu ožije.
Ještě se musím časem dokopat k nástřiku kapoty a střechy. Minulý majitel to šplíchnul na černo - nevím co ho k tomu vedlo.
Tak jsem se rozhod, že něco udělám s brzdama a s podvozkem. Při prudkých brzdách ze 150ti chci mít v gatích pocit sucha a jistoty.
Těšte se na pokračování
Těšte se na pokračování

Heki píše:Ještě se musím časem dokopat k nástřiku kapoty a střechy. Minulý majitel to šplíchnul na černo - nevím co ho k tomu vedlo.
Asi chtěl mít CRX v edici Monte Carlo

Dneska dorazily brzdiče na plánovaný swap brzd. Doufám, že to konečně začne brzdit. Kupodivu jsou ty třmeny i docela lehké, na to jaké jsou to hovádka (je to hliník).
To sú z renaultu ? .. aké kolesá budeš dávať? lebo sa obávam že do menších ako 17 sa nevojdu 

Jj z clia III RS. Navod mam od jednoho amíka co má i vykresy na adaptery. Má to pod patnáctkama, tak doufám, že se vejdou do těch stávajících.
...kotouče samozřejmě 282mm. Větší se nevejdou.
Ja mám v garáži brembo zadné čo sa dávali na q7, touareg a cayenne a stačilo ich len prirovnať ku kolesu a bolo jasné že to tam nevojde. Tieto tvoje teda musia byť asi menšie..

Já se inspiroval tady:
http://watataa.com/en/2015/09/18/a-fron ... brake-kit/
Má tam kdyžtak i výkresy na adaptéry. Mělo by to tam teoreticky vyjít. Ono taky záleží na kolech. Mám dvoje, tak doufám, že tam aspoň jedny napasuju. Ideálně bez rozšiřovacích podložek.
http://watataa.com/en/2015/09/18/a-fron ... brake-kit/
Má tam kdyžtak i výkresy na adaptéry. Mělo by to tam teoreticky vyjít. Ono taky záleží na kolech. Mám dvoje, tak doufám, že tam aspoň jedny napasuju. Ideálně bez rozšiřovacích podložek.
Momentka z okruhu
Ty voe tak mám doma adaptéry, zkusmo jsem to tam nahodil. Ani jedny kola nepasujou to je k posrání.
Stávající advany se nevejdou na průměru a druhé kola na ET.
Takže zkusím trochu snížit adaptéry směrem ke středu - ještě je tam kousek kam jít. Pak by se vešly advany.
U druhých kol to řeší podložky, ale to se zas bojím, abych nehobloval podběhy, páč i tak mají dost nízké ET.
V nejhorším ty třmeny trochu omelu lamelákem na flexe, ale tomuhle zemědělskému řešení jsem se chtěl vyhnout...
Stávající advany se nevejdou na průměru a druhé kola na ET.
Takže zkusím trochu snížit adaptéry směrem ke středu - ještě je tam kousek kam jít. Pak by se vešly advany.
U druhých kol to řeší podložky, ale to se zas bojím, abych nehobloval podběhy, páč i tak mají dost nízké ET.
V nejhorším ty třmeny trochu omelu lamelákem na flexe, ale tomuhle zemědělskému řešení jsem se chtěl vyhnout...
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.
Příteli,CRXo je na ježdění,ne na brždění!!!!(brzdí jen zbabělec)..Moje poslední bouračka byla taky o brždění.(Nedával jsem pozor,co se děje přede mnou) nepomohly by mě ani půlmetrové kotouče!!!A to mám za 21let se V-tec em nalítáno 260tis. km.Neutrácej!!zbytečně koruny a užívej si krásné jízdy s CRXkem.Proto že je už z výroby dokonalé!!!A obdivuhodné!!!
Zdraví Standa.
Příteli,CRXo je na ježdění,ne na brždění!!!!(brzdí jen zbabělec)..Moje poslední bouračka byla taky o brždění.(Nedával jsem pozor,co se děje přede mnou) nepomohly by mě ani půlmetrové kotouče!!!A to mám za 21let se V-tec em nalítáno 260tis. km.Neutrácej!!zbytečně koruny a užívej si krásné jízdy s CRXkem.Proto že je už z výroby dokonalé!!!A obdivuhodné!!!
Zdraví Standa.
Chápu jak to myslíš a ani sebelepší brzdy někdy nepomůžou. Nicméně už není cesty zpět. CRX je z výroby krásné a skvělé auto, ale dokonalé není. A zrovna třeba ty brzdy jsou toho důkazem.
Dnes jsem to vyřešil. Musela sice nastoupit odtučnovací kůra třmenů (a budu je tedy muset lakovat), ale vejdou se mi pod advany - takže dobrý.
Horší je, že ty druhé kola, které jsem plánoval použít, protože jsou svým dobovým vzhledem k CRX vhodnější, použít nepůjdou bez rozšiřovacích podložek o síle minimálně 10mm, což tam rvát určitě nechci. Ty kola teda nechám na nějaký jiný projekt nebo je pošlu s těžkým srdcem do světa.
Dnes jsem to vyřešil. Musela sice nastoupit odtučnovací kůra třmenů (a budu je tedy muset lakovat), ale vejdou se mi pod advany - takže dobrý.
Horší je, že ty druhé kola, které jsem plánoval použít, protože jsou svým dobovým vzhledem k CRX vhodnější, použít nepůjdou bez rozšiřovacích podložek o síle minimálně 10mm, což tam rvát určitě nechci. Ty kola teda nechám na nějaký jiný projekt nebo je pošlu s těžkým srdcem do světa.
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to ty,co jsem chtěl koupit? Už ani nevím,jak vypadaly Nahoď fotečku 

- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
aerostanislav píše:Source of the post Zdravím.
Zdraví Standa.
Přesně

Jindřich píše:Source of the post Jsou to ty,co jsem chtěl koupit? Už ani nevím,jak vypadaly Nahoď fotečku
Jo to jsou ty cos je chtěl. Musím je vyfotit - nemám nikde fotku. Mají středy přímo na CRX bez vymezovacích kroužků a design, který perfektně sedí k autu ze začátku devadesátek.
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
stavitelny ramena doporučím hardrace 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
jj hardrace ramena už jsou doma nachystané.
Jinak takhle nějak vypadá adaptér:
Takhle nějak to je nahozeno nahrubo:
Detal vložky v kotouči - nalisováno a nalepeno
A todle jsou ty kola, která jsem tam chtěl dát, ale nevejdou se:
Jinak takhle nějak vypadá adaptér:
Takhle nějak to je nahozeno nahrubo:
Detal vložky v kotouči - nalisováno a nalepeno
A todle jsou ty kola, která jsem tam chtěl dát, ale nevejdou se: