Moderátor: Minor
Martin16 píše:Ahoj stavil bych se pro ni příští týden v pondělí odpolene asi tak okolo druhý u tebe v práci (pokud budeš) jsem na to trošku pozapoměl
Petk@ píše:Martin16 píše:Ahoj stavil bych se pro ni příští týden v pondělí odpolene asi tak okolo druhý u tebe v práci (pokud budeš) jsem na to trošku pozapoměl
ahoj v pohoděvemu jí do práce
![]()
Petk@ píše:tal nálepky byly dneska odeslány jen jsem trohu nedopočítal poštovnékdyž jsem se tam byl optat tak mělo bejt do čr cca 20 a na sk 45
ale na konec do čr 37-a na sk 86![]()
Snad se vám budou líbit
J!R! píše:Petk@ píše:tal nálepky byly dneska odeslány jen jsem trohu nedopočítal poštovnékdyž jsem se tam byl optat tak mělo bejt do čr cca 20 a na sk 45
Snad se vám budou líbit
Tak my klidne doplatime...
Wláďa píše:J!R! píše:Petk@ píše:tal nálepky byly dneska odeslány jen jsem trohu nedopočítal poštovnékdyž jsem se tam byl optat tak mělo bejt do čr cca 20 a na sk 45
Snad se vám budou líbit
Tak my klidne doplatime...
Samozřejmě souhlasim s doplatkem.
Wláďa píše:Tak dneska dorazili samolepky, doplatek za poštovný už jsem ti taky poslal, pořádek dělá přátele. Díky moc
Petk@ píše:nech to bejt dorvnáme třeba někdydalší várka bude
jinak ty okna pořádně odmastěte
![]()
aerostanislav píše:Přátelé
Potřeboval bych na své céro zadní nápis na střední díl světel .Kompletní CRX vtec-v originálním provedení(barva i velikost).
Děkuji předem za informaci.S pozdravem Standa.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host